tracking

Hvordan fjerne vannflekker fra speil?

Vinduer og speil på kjøkken og bad er de stedene hvor det oftest oppstår vannflekker, da vanndråper fra vasken fort kan sprute utover. Det er mange teknikker for hvordan fjerne vannflekker fra speil, men har du hardt vann, vil ikke alle disse fungere for deg. Da må du rengjøre hver gang du søler med vann, og ingen har tid til det. Her er noen steg du kan følge for å fjerne vannflekkene fra speil og vinduer.

Et ryddig hjem

Speilet på badet er det første gjestene ser når de benytter fasilitetene dine. Da er det hyggelig å vite at du har et skinnende rent speil å vise frem. Husk derfor å rengjøre speilet før gjestene ankommer.

Dette trenger du

  • Hvit eddik

  • Vann

  • Et rent håndkle eller klut

  • WD-40 Multispray

Steg 1: Forbered middelet

Lag en blanding av 50% hvit eddik og 50% vann i en bøtte eller bolle. Det beste alternativet er å bruke vann med lite mineraler.

hvordan fjerne vannflekker fra speil

Steg 2: Rengjør speilet

Neste steg i hvordan fjerne vannflekker fra speil er å bruke kluten eller håndkleet og bløte dette med middelet du akkurat har laget. Bruk denne til å vaske bort flekkene. Sørg for at kluten er våt mens du rengjør speilet

hvordan fjerne vannflekker fra speil

Steg 3: Vanskelige flekker

På vanskelige flekker trykker du det våte håndkleet på flekken i noen minutter. Eddikens surhet vil mykgjøre mineralene som er i flekken, noe som gjør den lettere å fjerne. Du kan også drapere håndkleet på speilet eller vinduet til vannflekken forsvinner.

hvordan fjerne vannflekker fra speil

En enklere løsning

Synes du denne bruksanvisning på hvordan fjerne vannflekker fra speil er omfattende, eller kanskje har du ikke eddik? Da kan du i stedet bruke WD-40 Multispray. Den fjerner effektivt vannflekker fra speil. Spray på en klut og tørk over flekkene. WD-40 Multispray er et multiprodukt som også kan brukes til rengjøring.  Her er også et tips om å bruke barberskum på speil.

Kontakt oss

Auto Care AS Lindebergvegen 12 2016 Frogner, Norway

© 2020 WD-40 Company