tracking

Hvordan rengjøre elektriske verktøy?

Rengjøring av elektriske verktøy er litt vanskeligere, fordi du kan ikke senke de ned i eddik eller en bøtte med vann.  Det første du må gjøre før du går løs på stegene i Hvordan rengjøre elektriske verktøy, er å ta fra hverandre delene ved hjelp av bruksanvisningen til produktet.  Først da kan du bruke WD-40 Specialist Degreaser for å fjerne smuss og støv.

WD-40 Specialist Degreaser kan brukes til å rengjøre elektriske verktøy som motorsager, bor, stikksag osv.

Dette trenger du for å rengjøre elektriske verktøy:

Dette trenger du

  • Kraftige hansker
  • Øyevern
  • Bøtte
  • Varmt vann
  • Håndklær
  • Rengjøringskluter
  • Stålull
  • En gammel tannbørste
  • Verktøyrens

Steg 1: Beskytt deg selv

Før du starter med demontering og rengjøring, bør du beskytte hendene dine mot skarpe kanter med noen kraftige hansker. Dette for å unngå at det skjer noen ulykker. Pass også på å bruke øyevern når du bruker avfettingsmidler som WD-40 Specialist Degreaser.

1 beskytt deg selv

Steg 2: Demonter og avfett

Ta fra hverandre verktøyet og rengjør hver del med WD-40 Specialist Degraser ved å skrubbe med stålull eller tannbørste. Gjenta prosessen. Senk deretter metalldelene som ikke er koblet til ledninger i eddik, og la de ligge i 5 minutter.

2 hvordan rengjøre elektriske verktøy

Steg 3: Rengjør

Etter 5 minutter tar du ut metalldelene fra eddiken, skyll med vann og tørk med håndkle eller tørkepapir. For å fjerne gjenværende fett og rust, sent metalldelene i en bøtte med varmt vann og den anbefalte mengden med verktøyrens.

Fukt et lite område av en fille i denne løsningen og bruk den til å rengjøre ledningene (fillen skal kun være fuktig, ikke våt). Tør av hele verktøyets overflate, men hold det unna motorhuset.

3 rengjør

Steg 4: Tørk

Bruk et håndkle til å tørke alle delene og sørg for at det ikke er fuktighet igjen. Bruk en tannbørste til å rengjøre alle brytere.

4 hvordan rengjøre elektriske vektøy

Steg 5: En siste sjekk

Når alt er rengjort og all rust er fjernet fra metalldelene kan du montere verktøyet sammen igjen. Før du plugger i kontakten, må du forsikre deg at det ikke er brist i ledningen som kan ha absorbert vann.

5

WD-40 Specialist Degreaser

WD-40 Spesialist sørger for at etter skitt og fett er skrubbet og tørket av, har du en ren overflate. Det var våre tips til hvordan rengjøre elektriske verktøy.

Wd-40 tilbyr også andre spesialrengjøringsmidler for forskjellige formål. Avhengig av hvilken type gjenstand som du skal rengjøre, om det er hageverktøy, bilmotor, gulv eller sykkel, så har WD-40 produktet for deg.

 

 

Har du hverdagstips eller andre råd å komme med? Del de gjerne på vår Facebook side Original WD40 Norway eller vår Instagram side WD40Norway .Tagg gjerne WD-40 innhold med #WD40Norway

Relaterte bruksområder

Kontakt oss

Auto Care AS Lindebergvegen 12 2016 Frogner, Norway

© 2020 WD-40 Company