tracking

Hvordan fjerne is fra innkjørsel

Du åpner døra og ser at Kong Vinter har lagt et nydelig hvitt teppe i innkjørselen din. Men du synes ikke dette er noe stas, du ser bare en masse jobb foran deg. Kaldt er det også ut. Hvordan fjerne is fra innkjørsel uten mye krefter?  Her får du noen tips fra oss:

Hvordan fjerne is fra innkjørsel med havsalt

Har det kommet menger med snø, er det sløsing å spre salt utover. Du må først finne frem en snøskuffe, traktor, firehjuling eller snøfreser for å fjerne det meste av snøen. Sånn at det kun er igjen maks noen centimeter med snø over isen.

Når den jobben er gjort kan du strø litt havsalt på innkjørselen. Bruk en gammel plastkopp til å øse med og fordel saltet utover. Frysepunktet for saltvann er lavere enn for vann – det er grunnet til at havsalt får isen til å smelte effektivt.

Det neste du gjør er å spre varmt vann over saltet du har spredd utover. Er det større område hvor du skal fjerne is, bør du kanskje bruke en hageslange eller lignende. Isen forvandler seg nå til slush, og du kan bruke skyffel til å skyve unna all isen. Vips så har du svaret på hvordan fjerne is fra innkjørsel.

Har billåsen fryst?

Når vi nå er inne på det frosne temaet, kan vi også ta med frosne låser og frontruter. Her kan WD-40 utføre mirakler uten at du må bruke krefter. Finn frem den gule og blå boksen fra garasjen og spray litt på frontruten og i dørlåsen. Ikke overdriv når du sprayer på ruten, det kan fort danne seg en film på ruten.

WD-40 kan også brukes som et forebyggende vedlikeholds produkt. WD-40 legger seg som en tynn film på overflater og forhindrer frysing. Husk å vaske hendene grundig når du har vært i kontakt med produktet.

Det var tips til hvordan fjern is fra innkjørsel og noen tips til frostfri bil. Her er noen flere tips til vintervedlikehold av bil.
Da er det bare å dra ut på tur.

Ansvarsfraskrivelse

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er tykket på emballasjen.

Kontakt oss

Auto Care AS Lindebergvegen 12 2016 Frogner, Norway

© 2020 WD-40 Company