matomo

Smøre tannhjulet på spinningssykkelen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...
Source: © 12019 – Pixabay

For de fleste eiere av treningssentre er det viktig å vedlikeholde utstyret så det virker perfekt. Et godt vedlikeholdt treningssenter tiltrekker seg flere kunder, da kundene foretrekker et rent miljø hvor alt fungerer som det skal. Ingen vil trene på et senter med slitent utstyr og dårlig rengjøring. For eksempel er spinningssyklene viktig å vedlikehold for å forlenge levetiden på dem. Vedlikeholdet inkluderer rengjøring, smøring og rustbehandling. Dette gjelder alle maskinene på senteret.

Blir ikke vedlikeholdet utført vil det resultere i irriterende lyder. Rust og smuss kan også resultere at trinser og andre bevegelige deler henger seg fast. Dette igjen fører til at kundene forlater treningssenteret, da apparatene blir vanskelig å betjene.

Hvis tannhjulet på spinningssykkelen er fastkjørt

Hvis pedalene på spinningssykkelen begynner å gå tregt eller sitter helt fast, betyr det at smuss har bygget seg opp på de bevegelige delene. For mye smuss og fett på bevegelige deler gjør de vanskelig å bevege. Hvis dette ikke gjøres noe med, kan noe bli ødelagt.

Ta vare på sykkelen ved å rengjøre alle bevegelige deler. Alt du trenger er WD-40 som du sprayer godt på, mens du sakte sveiver pedalen rundt. Dette fjerner all fett og grums fra bevegelige deler.

Fjerne rust på spinningssykkelen

Oppdager du rust på tannhjulet eller andre deler, må du fjerne dette før du smører sykkelen. Bruk Wd-40 og en stiv børste. Spray på Wd-40 og bruk børsten til å skrubbe bort alle rustflekkene. Fortsett til du bare ser bart metall.

Skyll av rester med WD-40 og la det være igjen en WD-40 belegg som beskytter mot fremtidig rust.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er tykket på emballasjen.

 

 

Kontakt oss

Auto Care AS Lindebergvegen 12 2016 Frogner, Norway

© 2019 WD-40 Company