tracking

sc syndicate 1920x385
sc syndicate 555

Santa Cruz Syndicate

Santa Cruz-syndikatet feirer nå sin femtende sesong, og har blitt kjent som et av de mest suksessrike downhill terrengsykkelteamene i historien.

Dette er et profesjonelt terrengsykkellag sponset av Santa Cruz Bikes. De konkurrerer i World Cup og World Championships, samt også i nasjonale arrangementer i kategorien downhill. Laget ble dannet i 2006 og har siden da blitt bare sterkere og sterkere, og gleder seg til denne sesongen.

WD-40 er stolt over å være med i Syndikatet også i 2019. Vi vil forsyne teamet med smøremidler, avfettingsmidler og rengjøringsprodukter de trenger for å beholde sykklene i topp stand og klare for start.

«Å jobbe med Syndikatet er en viktig del av vår innsats for å bevis effektiviteten og pålitligheten til våre produkter. Syklistene og mekanikerne hjelper oss med å spre viktigheten av vedklikehold av sykkelen på alle nivåer.  Alle på laget, inkludert utøver, mekaniker og supportpersonell er ekte i det de gjør – som merkevare synes vi dette er viktigt.!

Robin Baloochi, WD-40

 

Teamet

scb team photo minnaar

Greg Minnaar

Greg startet først med BMX i en alder av 4 år. Han flyttet snart over til motorcross og kjørte i 11 år helt til foreldrene kjøpte en sykkelbutikk. Det var her veien til Downhill stjernestatus startet.
Han ble opprinnelig inspirert av rivaliseringen mellom Nico Vouilloz og Steve Peat. Greg jobbet seg opp til Santa Cruz Syndicate-teamet for til slutt å sykle sammen med sine barndomshelter.

Greg har vunnet Back-to-back World Championship på the Syndicate.  Han er anerkjent som en av de jevneste og mest konsekvente Downhillsyklistene i kretsen.

Greg Minnaar

Født: 13. November 1981.

Høyde: 191 cm

Hjemsted: Pietermaritzburg, Sør Afrika

scb team photo shaw

Luca Shaw

Uten tvil en av verdens mest spennende nye talenter. Amerikanske Luca Shaw kommer garantert til å skape trøbbel for sine konkurrenter.  Han går nå inn i sitt tredje år hos the Syndicate og det femte året på V10, og han sikter på øverste palleplass i 2019.

Luca ble introdusert for sporten på to hjul av sin far og eldre bror, og startet vein til elitekjøring allerende i fire års alderen på BMX.  Utallige turer til nasjonale løp følger og bygget grunnlaget for det som skulle komme.

Ette å ha deltatt i sitt første terrengsykkelløp som 13 år, gikk det ikke lang tid før Luca oppdaget Downhillløp. Resten er historie. Etter en et fantastisk verdensmesterskap i 2018 vet vi alle at Luca har det som trengs for å vinne på høyeste nivå.

Luca Shaw

Født: 25. Desember 1996

Høyde: 183 cm

Hjemsted: Hendersonville, North Carolina, USA

scb team photo vergier

Loris Vergier

Fra Nico Vouilloz til Fabien Barel og mer nylig, Loïc Bruni, har den søndre delen av Frankrike levert noen av de mest dynamiske Downhill utøvere. Loris Vergier er intet untak, og har opprettholdt denne mantelen. Hans reise inn i en verden av sykler og gjørme kommer gjennom faren, som også er en lidenskapelig terrengsykklist. Fra den lokale BMX banen til de mest utfordrende og krevende downhill løp i verden, har Loris utviklig i gradene vært intet mindre enn fantastisk.

Da han vant World Cup serien to ganger, og en World Championship tittel som junior, gjorde Loris sine intensjoner kjent i 2018 og tok sin første elite World Cup serier. Dette er hans tredje år i the Syndicate, og 2019 blir et spennede år for denne gåtefulle unge franskmannen

Loris Vergier

Født: 5. Juli 1996

Høyde: 180 cm

Hjemsted: Gagnes-sur-Mer, Frankrike

Kontakt oss

Auto Care AS Lindebergvegen 12 2016 Frogner, Norway

© 2020 WD-40 Company