tracking

banner mup 1920x385

Om oss

Historien

Om ossWD-40 Multispray forblir ett av de mest gjenkjennelige merkene som brukes i husholdninger og av fagfolk globalt.

WD-40 ble oppfunnet over 60 år siden av tre ansatte i Rocket Chemical Company. Fra en liten lab i San Diego, California, ville de skape en serie rusthindrende løse- og avfettingsmidler for bruk i luftfartsindustrien.

Lederen av temaet var Norm Larsen, som holdt på med en vannfortrengingsløsning for NASA som skulle beskytte Atlas-romprosjektilet mot rust og korrosjon. Det tok Larsen og teamet hans 40 forsøk på å komme opp med den verdensberømte formelen, som er grunnen til navnet WD-40.

Etter en stund tok ansatte med seg produktet hjem hvor de fant en rekke nye bruksområder for produktet. Dette førte til at Larsen eksperimenterte med å fylle WD-40 Multispray i brukervennlige spraybokser. De første boksene ble solgt i butikker i 1958.

Innen to år hadde selskapet fordoblet seg, og i 1969 fikk Rocket Chemical Company nytt navn etter sitt eneste produkt, WD-40.

I løpet av årene har tusenvis av brukere skrevet til WD-40 og delt de unike (og noen ganger merkelige) bruksområdene av produktet. En av de mest interessante historiene kommer fra en bussjåfør i Asia som brukte WD-40 til å fjerne en pytonslange som hadde kveilet seg sammen under bussen. En annen var når politikonstabler brukte WD-40 til å fjerne en naken innbruddstyv som hadde satt seg fast i en klimaanleggsventil.

Formelen er en godt beskyttet hemmelighet, men forblir den samme i dag som når den først ble oppfunnet, og nye bruksområder for den blå og gule boksen blir stadig oppdaget.

Varemerkene våre

I tillegg til den berømte blå og gule boksen, tilbyr WD-40 Company et bredt utvalg av produkter som omfatter spesialvedlikehold og rengjøring for alle typer brukere i industri, entusiaster, hobby og hjem.

• WD-40 Specialist er en serie av spesialprodukter med profesjonell kvalitet formulert for krevende oppgaver for hobbyentusiaster, fagfolk og industribrukere.

Dermed er WD-40 like nyttig som alltid og forblir problemløser nr. 1 for enhver jobb, enten det er fjerning av kritt fra veggen, vedlikehold av maskineri, holde sykkelen i topp stand.

Uansett hva problemet er, WD-40 tar seg av det.

 

Kontakt oss

Auto Care AS Lindebergvegen 12 2016 Frogner, Norway

© 2021 WD-40 Company