Har du søkt etter «hvordan løsne rustne deler fra gressklipperen?». Da har du kommet til riktig sted. Følg disse 6 tipsene og problemet lar seg løse.

6 steg til å fjerne rust fra gressklipperen

Steg 1: Inspiser og fjern rust

Hvis du vil inspisere omfanget av rust på gressklipperen, kan du begynne med å bruke en slipemaskin for å fjerne eksisterende rust. Slipemaskiner fjerner overflaterust veldig enkelt, samtidig som de minimerer skade på metalloverflaten.

Steg 2: Stålbørste

Når det øverste rustlaget er fjernet, må du grave dypere for å få fjernet all rusten. Ta på hansker og bruk en stålbørste for å fjerne så mye rust som mulig. Hvis du ser rusthull, kan du skrubbe i disse også. Fortsett til du har fjernet så mye som mulig.

Steg 3: Bruk sandpapir

Neste steg er å bruke sandpapir for å slipe rustområdene. Vi anbefaler å bruke et sandpapir i medium grovhet for å løsne rustne deler fra gressklipperen. Fortsett til du har fjernet all rust fra gressklipperen. Når metalloverflaten er ren for rust, tørker du av den med en ren klut.

Steg 4: Avfetting

Rengjør overflaten med en motoravfettin. La det virke den anbefalte tiden og tørk av med en fuktig klut. La så overflaten tørke.

Steg 5: Løsne rustne deler fra gressklipperen med WD-40

Spray på WD-40 for å både rengjøre og fjerne resterende rust. La virke og tørk av.

Steg 6: Rustbeskyttelse

For å beskytte gressklipperen mot fremtidig rust sprayer du igjen på WD-40. Dette gir et beskyttende lag mot fremtidig rust og korrosjon. Spray også under ved knivene, så fester ikke gress seg så lett.

 

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .