tracking

Hvordan enkelt fjerne etikett

Du har akkurat kjøpt noen nydelig vaser, og vil helst sette de frem med en gang. Men de har selvfølgelig strekkode etiketter på seg, og når du prøver å skrape de av med neglen, så blir det bare filler av etiketten. Hva kan du gjør for å fjerne etikett? Finn frem en boks med WD-40 Multispray, den kan hjelpe deg ut av situasjonen.

Hvordan enkelt fjerne etikett fra en gjenstand?

Det er selvfølgelig andre måter å fjerne etikett på, som for eksempel med en hårføner eller med olivenolje. Men med disse metodene tar det lenger tid og oljen har en tendens til å grise til området. Med hjelp av en klut eller svamp gjør WD-40 Multispray det mulig å trekke av etiketten etter noen få sprut uten å etterlate rester av lim eller olje. Denne metoden er veldig effektiv til å fjerne etiketter fra sko, vaser, syltetøyglass, plastflasker, CDer, karosseri eller et vindu.

Dette trenger du

Steg 1: PÅFØR PRODUKTET

Først finner du frem en ren og tørr mikrofiberklut og en boks med WD-40 Multispray. Rist boksen godt slik at komponentene blandes og gjør produktet så effektivt som mulig. Hold aerosolen oppreist (med mindre du har en av de nye boksene som kan brukes opp ned) og spray produktet generøst på etiketten som skal fjernes. Ideelt sett bør du bruke forlengelsesrøret for kun å treffet målet.

Fjerne etikett

Steg 2: LA DET VIRKE

Nå du har påført produktet, la det virke et øyblikk slik at etiketten lett kan fjernes. Faktisk vil WD-40 Multispray virke under etiketten, under limet. La det virke en stund, så vil limet fra etiketten løsne fra overflaten den er festet til.

steg 2

Steg 3: FJERN ETIKETTEN

Når WD-40 Multispray har virket en stund, tar du tak i et hjørne av etiketten og trekker forsiktig. Den skal nå løsne lett. Hvis den fortsatt sitter godt, kan du bruke en skrape for å skrape løst limrestene. Med virkning fra WD-40 Multispray bør rester lett fjernes. Du kan også spraye på mer WD-40 for å lengre virketid.

Fjern etiketten

Steg 4: RENGJØR OVERFLATEN

Når etiketten er fjernet, tørk av overflaten med en svamp eller en fuktig klut. Gni deretter området med mikrofiberklut for å gjøre overflaten helt rent og for å fjerne siste rest av lim. Nå er vasen din helt fri for etikett og du kan sette den frem.

steg 4

KONKLUSJON:

Som en liten bonus har vi lagt med en video på hvordan fjerne etikett fra en gjenstand. Så ser du hvor enkelt det kan gjøres.

Har du hverdagstips eller andre råd å komme med? Del de gjerne på vår Facebook side Original WD40 Norway eller vår Instagram side WD40Norway .Tagg gjerne WD-40 innhold med #WD40Norway

Relaterte bruksområder

Kontakt oss

Auto Care AS Lindebergvegen 12 2016 Frogner, Norway

© 2020 WD-40 Company