tracking

Hvordan rengjøre sykkelen raskt og enkelt?

Ønsker du å vite hvordan rengjøre sykkelen raskt og enkelt? Det er stor sannsynlighet for at du overvurderer tiden det tar for en slik jobb. Det betyr at å rengjøre sykkelen kan fullføres på ganske kort tid, forutsatt at du har de riktige verktøyene tilgjengelig.

Dette er hvordan du rengjør sykkelen:

Dette trenger du

Steg 1: Spray sykkelen med en såpe

Først kan du finne frem såpe, gjerne en bilshampo, og spray hele sykkelen med dette produktet. Sørg for å spraye hver tomme av sykkelen for å sikre en perfekt ren sykkel.

cyclist riding bike down hill at sunset

Steg 2: La såpen gjør jobben

Tålmodighet er nøkkelen, la såpen virke i noen minutter for å trenge gjennom skitt på sykkelen. Dette gjør at vanskelig smuss og skitt løsner letter og det blir mindre behov for skrubbing.

Hvordan rengjøre sykkelen

Steg 3: Skrubb av vanskelig smuss

Du må kanskje skrubbe deler av sykkelen der det større fare for oppbygging av smuss, som på kassett, dekk og kjede. Finn frem skrubbebørsten å bruke litt krefter for å fjerne smuss og skitt. Alternativ kan du påføre WD-40 Degreaser som fjerner vanskelig smuss.

Hvordan rengjøre sykkelen

Steg 4: Spyl sykkelen med vann

Når du har skrubbet ferdig, skyller du sykkelen grundig for å fjerne rester. Bruk en slange eller en bøtte med rent vann som du heller over sykkelen. Ser du fortsatt smuss, kan du bruke en svamp til å fjerne dette.

Hvordan rengjøre sykkelen

Steg 5: Tørk sykkelen

Bruk en mikrofiberklut til å tørke sykkelen for overflødig vann. Dette gjør at det ikke setter seg vannmerker.

steg 5

Steg 6: Beskytt med smøring

Når sykkelen er helt ren og tørr, bruker du WD-40 Bike All Conditions Lube på kjede og viere. Nå er du klar til å sykle igjen.

steg 6

Konklusjon

Nå vet du svaret på hvordan rengjøre sykkelen. For å holde sykkelen din i perfekt stand, er det viktig å holde den vedlikehold og ren! Dette vi bidra til å forlenge sykkelens levetid og gi bedre turer.

 

Har du hverdagstips eller andre råd å komme med? Del de gjerne på vår Facebook side Original WD40 Norway eller vår Instagram side WD40Norway .Tagg gjerne WD-40 innhold med #WD40Norway

Relaterte bruksområder

Kontakt oss

Auto Care AS Lindebergvegen 12 2016 Frogner, Norway

© 2020 WD-40 Company