Flekker forårsaket av kaffe er høyt oppe på listen som en av de verste. Vi har alle tenkt på å fjerne kaffeflekker fra favorittskjorta eller lakenet vårt. Du vil imidlertid bli overrasket over å lære at det er ganske enkelt å fjerne flekker fra kaffe fra alle typer stoff. Det beste er imidlertid at alle tipsene på listen vår enkelt kan utføres ved bruk av gjenstander som er tilgjengelige hjemme.

Nå er det ikke lenger noe du trenger å tenke på, her er de 6 mest effektive metodene på å fjerne flekker etter kaffe:

Fjern flekker fra kaffe med ingredienser du har hjemme

Natron

Hvem ville trodd at det å dynke flekken med litt vann og deretter tilsette natron vil gjøre at flekken forsvinner? Selv om dette fungerer, anbefaler vi at du først rengjør flekken med litt vaskemiddel og deretter tilsetter natron over området når den er tørr..

Farris

Vi vet at kullsyreholdig vann er ganske effektivt mot fettflekker, i tillegg så fjerner det ganske enkelt flekker fra kaffe også. Alt du trenger å gjøre er å bløtlegge flekken med litt vann, tilsett så litt salt over den og til slutt topp det hele med Farris.

Eddik

Ja, eddik vil fungere perfekt også! Her må du skylle stoffet med litt kaldt vann og deretter bare bruke eddik på det berørte området. Sleng plaget i vaskemaskinen og la den gjøre resten av jobben.

Vaskemiddel eller oppvasksåpe

Folk har sverget at dette tipset fungerer på kaffeflekker, men har blitt skuffet over resultatene. Trikset for å begge disse produktene skal fungere, er å bruke det umiddelbart på flekken når du har sølt. Prøv først å skylle flekken med kaldt vann imellom 3 og 5 minutter. Fungerer ikke dette kan du prøve varmt vann i ca. et kvarter.

Fjern flekker fra kaffe med WD-40

Har du ikke dette magiske produktet hjemme, er det enkelt å få kjøpt i alle vanlige butikker. Du finner det også i nettbutikker. Hvorfor bruke WD-40 når det så mange andre metoder? WD-40 fjerner ikke bare flekker fra laken og klær, men også fra andre overflater som fliser, lær og tepper. Test alltid først på et lite synlig område for å forsikre deg om at overflaten tåler behandlingen.

Uansett hvilken av disse 6 tipsene du bruker til å fjerne flekker fra kaffe så husk – hvor raskere du reagerer, jo lettere er det å fjerne flekken.