Som den knallblå flasken sier, WD-40 er den enkle løsningen for å løsne fastlåste mekanismer, drive ut fuktighet, løsne fastrustede deler, smøre, rense og beskytte. Du har kanskje allerede en boks stående i garasjen! Vil du lære noen overraskende bruksområder for det beste smøremiddelet? Her er de:

1.      Smøre spader

Vet du hva som skjer når du sprayer WD-40 på spaden, hakken eller greipen? Jord og leire vil ganske enkelt gli rett av. Dette gjør WD-40 til det beste smøremiddelet og du vil være takknemlig neste gang du må grave i leire.

2.      Rengjør fliser

WD-40 er testet og brukt av millioner av mennesker, og spesielt huseiere med flisgulv liker dette produktet godt. Det er på grunn av hvordan produktet effektivt fjerner skomerker, maling, neglelakk og mascare fra flisene på gulvet. Den rengjøre også enkelt fugene mellom flisene for skitt.

Husk bare å vaske gulvet etterpå med såpevann, WD-40 gjør gulvet glatt.

3.      Det beste smøremiddelet fjerner tyggegummi

En liten sprut fra WD-40 fjerner enkelt tyggegummi fra teppet og til og med fra håret. Det er bedre enn å kutte vekk tyggegummien, noe som etterlater en dårlig hårklipp eller hull i teppet.

4.      Fjern fargestift

Har du et barn som liker å utfolde seg, kan det bli veldig kreativt med fargestiftene sine. TV-skjermen, dører, vinduer, vegger, møbler og gulv, alt kan tegnes på, selv lekene kan plutselig bli oppgradert med nye farger.
Men har du det beste smøremiddelet i bransje – WD-40 – kan du enkelt fjerne den kreative kunsten som popper opp over alt. Spray på WD-40 og tørk fargestiften av.

 

5.      Fjern rust og skitt

Har du motor- eller sirkelsag i garasjen som har begynt å ruste? Da kun du rengjøre disse med WD-40. Spray på – la virke – og gni av skitt og rust. Det beste er å bruke WD-40 forebyggende, spray på og du vil forhindre fremtidig korrosjon.

WD-40 fjerner også skitt og urenheter som tjære.

6.      Mykne skinn

De fleste vil foretrekke å bruke olje for å mykne stive lærreimer, men du kan faktisk bruke WD-40 til denne jobben også.

Det var 5 overraskende bruksområder og en kjent fra det beste smøremiddelet WD-40. Har du noen tips å komme med?