Drømmer du om å dra på sykkelferie? Det så mange flotte steder å utforske når du sykler over fjell, gjennom parker og skog. Her kommer vi med noen tips til destinasjoner for sykkelferie som vi tror kan være perfekt for din neste ferie.

Grey County, Ontario Canada

Fem flotte destinasjoner for sykkelferie

Hva er det å ikke elske med Grey County? Er du ute etter en fredelig tur, er dette stedet for deg. Du vil sette pris på opplevelsen med fantastisk utsikt og naturen som er rundt deg. Gray County tilbyr mange stier og veier. Det er også terrengsykling i området, så det vil være noe som passer aller interesser.

 

VIas Veredes (Green Ways), Spain

Fem flotte destinasjoner for sykkelferie

Foto: © https://www.spain.info/en_GB/reportajes/vias-verdes-espana-senderos-naturaleza.html

Et spennende prosjekt som fortsetter å oppmuntre til sykkelturer og sykkelferie. Green Ways konverterte jernbanelinjer til vandre- og sykkelruter og tilbyr totalt mer en 2400 km med sykkelstier gjennom naturen. Du finner de praktisk talt overalt i landet, både innland og nær kyst. Rutene er svært varierte, og går igjennom både urbane og landlige områder. Lengdene variere fra fem kilometer til godt over 100, så her er det noe for syklister på alle nivåer.

 

Loch Lomond, Scotland

Fem flotte destinasjoner for sykkelferie

Foto: © https://www.cameronhouse.co.uk/resort/activities.html

Tenker du på å ta med deg hele familien til en fantastisk destiansjon fylt med spenning? Loch Lomond ligger på landsbygda og er kjent for sine sykkelstier. Trossachs nasjonalpark er sentret på Loch Lomond og her kan du oppdage endeløse sykkelruter. I tillegg kan du oppleve falk, Segway safari, skyte med pil og bue og mye mer.

Sykkelferie til Tsitsikamma National Park, South Africa

Fem flotte destinasjoner for sykkelferie

Foto: © https://www.nightjartravel.com/mountain-biking/tsitsikamma-storms-river-mtb-trail

 

Denne parken vil gi, spesielt terrengsyklister, deg muligheter til å utforske i varme temperaturer. Tsitsikammas grønne skoger ble oppkalt etter den gamle Khoi-setningen som betyr «sted for rikelig med vann». Det milde klimaet hele året lar deg få mest mulig ut av disse stiene. Her kan du ha en morsom sykkelferie.

 

Destinasjon Dordogne, France

Fem flotte destinasjoner for sykkelferie

Foto: © http://www.francefrominside.com/France-2011-pics/France-08-06-2011.html

Destinasjonen er flott for syklister på alle nivåer med så mange fantastiske sykkelruter, og du vil ønske å komme tilbake for å utforske mer. Det ligger i umiddelbar nærhet til den gamle Vézère-dalen som vil gi deg ærefrykt. Nyt Sarlat Voie Verte, en flat sykkelsti som strekker seg over 29 km til regionens hovedstad Sarlat La Canéda. Her er det så mye å se.

Sykkelferie er morsomt, og du når steder du ikke kommer til med bil. Kanskje ble du nå fristet til å planlegge en sykkelferie? I denne linken får du tips til planleggingen av sykkelferien.

Nyt turen!

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon.