Gjør det selv (DIY) lar deg jobbe selvstendig og det er du som bestemmer. Det er mange DIY prosjekter for hjemmet å se frem til. Hvert år bugner det av tips i magasiner og blogger på hva trenden er nå, her er noen av dem:

Gjør det selv DIY #1: Fargerikt kjøkken

For et mer livlig og spennende kjøkken, kan du legge til litt farge. Velg varme toner som nøytral blå og mahogni for å gi et innbydende miljø. Har du ord på veggen er det på tide å fjerne disse. Finn andre måter å uttrykke deg på.

Gjør det selv DIY #2: Fargerikt hjem

Det er ikke bare kjøkkenet som trenger farge, resten av hjemmet trenger også litt oppfriskning. I stuen kan du velge varme toner som blå og rød. Du må ikke gå for gul og rosa, med mindre det er det du liker. Velg de fargene du liker.

Gjør det selv DIY #3: Vakre stoffer med blomster

Du trenger ikke gå ut å kjøpe puter og møbler med blomstermønster. Kjøp stoff og sy deg nye puter, det finnes massevis å velge i. Hvorfor ikke tapetsere en vegg med blomster? Fyll også opp hjemmet med levende blomster og blomstermønstrede dekorasjoner.

Gjør det selv DIY #4: Geometriske sofaer og puter

Kjedelig sofaer og puter i solide farger er ut og geometriske sofaer og puter er inn. Her kan du også kjøpe stoff og oppgradere det du allerede har, Recycling er også trendy. Har du en kjedelig stue? Hva med å piffe den opp med puter i polkadot mønster.  Dette vil forandre utseende til stuen slik at det blir spennende og morsomt.

Gjør det selv DIY #5: Moderne dører

Har du tunge tredører (låvedører) i huset, er det på tide å tenke på å erstatte de. Selv om denne trenden kommer igjen nå og da, er den definitivt ute i 2018. Har du endret resten av interiøret til litt mer moderne stil, vil disse dørene ødelegge for resten.

Da har du fått noen gjør det selv tips til modernisering av hjemmet.