Det er ikke mangel på sykkeltilbehør og gadget som er lett tilgjengelig for syklister. Det så mye å velge mellom og du har sikkert allerede garasjen full av ting. Det er sannsynligvis bedre å kun ha de meste essensielle sykkeltilbehørene. Og skal du ut på tur er dette de viktigste tingene å ha med på sykkeltur:

 

         1.        Hjelm

Sykkelhjelmen er det viktigste av tilbehøret. Det beskytter hodet ditt hvis du skulle sykle av. Pass på at du kjøper en sykkelhjelm som sitter godt og er tilpasset hodet ditt. Det anbefales ikke å sykle uten hjelm.

         2.        Hydrering

Du vil naturligvis ikke blir dehydrert under turen, og i noen tilfeller er ikke en drikkeflaske med vann nok. For å sikre at du får i deg nok vann på turen, kan du investere i en sekk med drikkesystem. Da har du også plass til å få deg noe annet på tur. Det er viktig å nevne at du må rense rør og reservoaret til disse fra tid til annen. Hold deg hydrert for å nyte turen din til det fulle.

         3.        Reservedeler og verktøy

Det er veldig kjedelig om du må trille sykkelen hjem fordi du har et mindre vedlikeholdsproblem underveis. Vær forberedt og ha med en sykkelveske med verktøy. Den bør inneholde universalverktøy, skiftenøkkel, lappesaker, dekkspak og håndpumpe. Da trenger du ikke være redd for å måtte trille sykkelen hjem fra tur.

         4.        Energibarer

Skal du på lengre, krevende turer bør du ha med ekstra energi. Det er både energigel pakker og energibarer å få kjøpt, finn noe sunt og næringsrikt.

         5.        Førstehjelpsutstyr

Førstehjelpsutstyr er viktig å ha med på sykkeltur. Du vet aldri når uhellet er ute. Du bør i det minste ha med deg litt gasbind, antiseptiske servietter, plaster og bandasje. Pakk dette i sekken med drikkesystem.

Det var fem ting du bør ha med på sykkeltur. Da er det bare å sykle av sted over fjell og gjennom skog.

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er trykket på emballasjen.