Har du satt deg på tyggegummi og fått dette klint inn i buksa? Da vil du bli glad for at det finnes mange raske metoder for å fjerne dette. Fjern tyggegummi fra klærne med disse tipsene:

1.          Fjern tyggegummi fra klærne ved å fryse den ned

Hvem ville trodd at det å fryse ned klærne med tyggegummien gjorde at den var lett å fjerne? Det du gjør er å brette klesplagget så tyggegummien kommer ut og opp. Sørg for at du ikke kliner det mer utover eller til andre deler av plagget.

Legg plagget i en plastpose. Forsikre deg om at tyggegummien ikke fester seg til plasten. Lukk posen så den blir helt lufttett og legg den i fryseren.

Etter ett par timer kan du ta den ut av fryseren. Det skal nå være veldig enkelt å skrape den vekk med en kniv eller du kan også bruke neglene.

2.   Fjern tyggegummi med strykejernet

For å fjern tyggegummi fra klærne med strykejern må du finne frem en papp-plate som du legger på strykebrettet. Dette for at du ikke skal ikke skal flytte over gummien fra klærne og til brettet. Legg klesplagget med tyggegummien ned, så tyggegummien er mot papp-platen. Brett ut klesplagget så du kun stryker over et lag med klær.

Sett strykejernet på medium varme og stryk over området hvor tyggegummien sitter. Fortsett til den har løsner fra klesplagget. Løft plagget av og du skal nå se at tyggegummien sitter fast i pappen i stedet.

3.     Fjern tyggegummi fra klærne med peanøttsmør

Fjern tyggegummi fra klærne med peanøttsmør?? Det høres veldig rart ut, men peanøttsmør inneholder naturlige oljer som hjelper til med å løsne tyggegummien.

Smør peanøttsmør så det dekker hele overflaten på den fastsittende tyggegummien. La det virke i 60 sekunder, lar du det virke lenger kan det gi flekker på klærne. Bruk så en smørkniv, neglfil eller neglene til å skrape bort tyggegummien. Det kan være lurt å bruken en flekkfjerner på området da oljen fra peanøttsmøret har en tendens til å etterlate en flekk.

4. Den magiske WD-40 boksen

Fjern tyggegummi fra klærne med WD-40. Tilfør litt WD-40 på tyggegummien og gni bort tyggegummien. Vær tålmodig, det kan ta litt tid. WD-40 kan sette flekker på noen materialer, test først på et lite synlig område.

 

Gi oss beskjed hvilken metode som fungerer best. Har du flere tips til hvordan fjerne tyggegummi eller andre WD-40 tips hører vi gjerne fra deg.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .