Om du har skaffet deg et nytt hjem eller om du har et oppgraderingsprosjekt i ditt nåværende hjem, her er noen nyttige gjør-det-selv tips du ikke må gå glipp av.

 

Velg forbedringer som øker verdien på hjemmet

Noen oppgraderinger gir mer verdi enn andre til hjemmet. Det er helt opp til deg som eier å bestemme, men ha det i bakhodet at oppgraderinger og forbedringer bør ha en hvis levetid når de er utført.

 

1.     Gjør det viktigste først

Du bør ha en oversikt over hvilket prosjekt som bør gjøres først. Hvis vinteren er rett rundt hjørnet, bør prosjekter knyttet til sesong være prioritert. Som for eksempel skorstein, oppvarming og utendørs snekring.

2.    Hvilke prosjekter kan du ikke gjøre selv?

Her er et gjør-det-selv tips for å ikke gjøre det selv. Dette skyldes at du skal ikke ta på deg mer enn du takler. Kanskje burde du starte med noe mindre for å få erfaring. I tillegg kan det være lover og regler som tilsier at du må ha fagfolk til å utføre jobben.

3.     Sørg for å ha riktig verktøy

Det hjelper ikke hvis du kun har to tomme hender å jobbe med. Dette gjør-det-selv tipset forteller deg at du må fylle verktøykassen din med de riktige verktøyene du trenger til prosjektet. Noen er essensielle og noe du burde gå til innkjøp av. Større verktøy kan kanskje leies eller lånes inn til formålet.

4.     Spar penger

Gjør-det-selv tips er til for at du skal spare både penger og tid. Sett deg godt inn i prosjektet før du starter. Hva trenger du av materialer? Sammenlign priser og kvalitet fra flere steder, kanskje noe er på tilbud også.

5.     WD-40

WD-40 Multispray er en essensiell ting du bør ha i verktøykassen. Den fjerner alt fra fargestifter på veggen til å rengjøre gressklipper, smøre frysedører med mer.

Med disse gjør-det-selv tipsene kan du planlegge prosjektene dine som en proff.

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon.

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er trykket på emballasjen.