Du har sikkert hørt om hvordan Wd-40 er et umerket smøremiddel, men hva bruker du silikonspray til?

Den korte versjonen er; WD-40 silikonspray gir korrosjonsbeskyttelse og smøring av plast-, gummi-, tre- og metalloverflater. Dette produktet har en hurtigvirkende og hurtigtørkende formel, og gir den langvarig beskyttelse og vannavstøtning.

Den lange versjonen er at det finnes utallige bruksområder for dette produktet. Ikke bare til kjøretøy, men også bruksområder på andre problemer i hjemmet. Disse bruksområdene er testet av mange forbrukere over hele verden.  Her kommer vi med noen av tipsene til hva bruker du silikonspray til!

Bruksområder for silikonspray på kjøretøy

1.      Tanklokk

Med silikonspray kan du smøre alle plastlåser på bilen, og da tenker vi spesielt på tanklokket. Da sørger du for at denne er enkel å åpne og lukke, samt at den ikke fryser vinterstid.

2.      Vindusviskere

Sprayer du stangen på vindusviskerne med WD-40, senker du risikoen for at de fryser i løpet av natten. I tillegg holder du korrosjon unna og smører opp bevegelige deler.

3.      Hva bruker du silikonspray til: dører og hengsler

For at dører skal være lett å få opp og igjen, er det viktig at de smøres jevnlig med en silikonspray. Det forhindrer også rustdannelse og det fortrenger vann så døren ikke fryser om vinteren.

4.      Dørlåssylindere

Noen stoler ikke helt på det nøkkelfrie systemet – det kan være lurt å smøre låssylindrene så de fungerer perfekt. Da vil du aldri få problemer med å komme deg inn i bilen.

5.      Manuelle ruter

En liten spray med WD-40 langs kanalen der bilvinduene beveger seg opp og ned, gjør de driftsvennlige og som nye.

Hva bruker du silikonspray til: andre formål:

1.      Snøskuffer

Som med frosne vindusviskere, bør du teste dette på snøskuffen din. Det gjør at snøen ikke fester seg til skuffen, og jobben med å skyve unna snø blir litt enklere.

2.      Garasjeporter

Selv i de mest ekstreme temperaturer vil WD-40 silikonspray forbli glatt. Derfor er det en god idé å bruke noe av dette magiske stoffet på garasjeporten din.

3.      Glidelåser

Er det ikke irriterende når glidelåsen sitter fast eller går tregt? Spray på WD-40 silikonspray så unngår du dette problemet. Dette tipset gjelder alle typer glidelåser, om det er på jakken eller kofferten, det fungerer på alle.

4.      Svarte skomerker på gulvet

Med unger som flyr inn og ut av huset er det fort gjort at det blir noen svarte skomerker på linoleum- eller flisegulvet. Men med litt WD-40 vil dette problemet løses.

5.      Alle typer flekker

Har du sølt lim eller kaffe på favoritt teppet ditt? En liten dusj med WD-40 kan fjerne flekken på kort tid.

Dette var kun noen svar på hva bruker du silikonspray til, og det finnes hundrevis har flere bruksområder for WD-40.