Om du er en sykkelentusiast eller om du har fått deg din første sykkel – du må tenke på hvilket sykkelutstyr du trenger. Noe av det mest essensielle utstyret du trenger er reparasjonskitt, sikkerhetsutstyr og en hjelm. Det kommer også an på hvilket budsjett du har til dette.

Nedenfor finner du ut hva du trenger av sykkelutstyr og hvorfor.

Hvorfor trenger du sykkelutstyr?

Den aller største grunnen til å investere i sykkelutstyr skyldes sikkerheten. Det er viktig at du beskytter deg mot skader hvis du skulle utsettes for en ulykke. Det er derfor viktig med riktig klær, farger og selvfølgelig hjelm.

En annen grunn er hensynet til komfort. Hvis du planlegger en sykkeltur, kan det være praktisk med sykkelveske eller en kurv. Da får du med deg det du trenger.

Hva gjør du hvis du punkterer? Det kan være smart å ha med det du trenger for å skifte slange på dekket. Det er fryktelig kjedelig å måtte gå hjem hvis du har dratt ut på en litt lengre tur.

Så, hva skal du kjøpe av sykkelutstyr?

Klær

Reflekterende eller godt synlig klær er en nødvendighet. Spesielt hvis du skal sykle i regn, om natten, i skumring eller ved daggry.

Speil

Pendler du, eller skal bevege det ut på veier med andre kjøretøy, kan speil være et nyttig tilbehør. Disse kan du enkelt sette på styret eller hjelmen.

Sikkerhetslås

Verdsetter du sykkelen , bør du også tenke på innkjøp av en sykkellås. Jo bedre de er , jo dyrere pleier de å være. De fleste av disse har ett sett med nøkler, men det letteste er å kjøpe en med kodelås.

Reparasjonssett

Ved å ha med et grunnleggende reparasjonssett, kan det spare deg for mange problemer. Dette bør bestå av et multiverktøy for ulike justeringer, reservedeler for kjede og flatt dekk, dekkspak og lappesaker.

WD-40 – for flere formal

Rengjøre, smøre og beskytte. Alle disse tre inngår i vedlikehold av sykkelen og WD-40 gjør alle tre. Vi har også et spesialprodukt for smøring av sykler; WD-40 Bike All Condition Lube. Denne er perfekt for alle forhold.

Før du går videre til mer avansert sykkelutstyr, bør du tillegne det det som er på denne listen først.

God tur!

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon.

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er trykket på emballasjen.