Det er så deilig å sette seg ned etter en lang dag med en kopp te, eller nyte en varm kopp på en kjølig høstkveld. Når du endelig har satt deg ned for å slappe av, er det siste du ønsker å tenke på hvordan fjerne flekker etter te hvis du skulle være så uheldig å søle.

Nå trenger du ikke lenger bekymre deg. Her får du flere tips til hvordan du kan fjerne disse flekkene. Husk å teste først på et lite synlig område.

Fjerne flekker etter te med et flekkfjerningsprodukt

Det første du må gjøre når du søler er å legge over en klut så du suger opp mesteparten av væsken. Deretter kan du heller litt vann over flekken for å fortynne den og forhindre ytterligere skader.

Har du et flekkfjernerprodukt tilgjengelig kan du spraye dette over det berørte området og skrubbe bort flekken. Hvis flekken fortsatt er synlig, kan du bruke en blanding av eddik og vann som du trykker på området med en klut eller svamp. Skrubb så flekken i 5 til 10 minutter før du skyller området med litt kaldt vann. Dette skal gjøre at flekken forsvinner.

Fjern flekker med natron

Fyll en bolle med vann og natron. Dypp så en klut ned i løsningen som du påfører direkte på det berørte området. Skyll deretter med kaldt vann. Hvis dette ikke er nok til å fjerne flekker etter te, kan du gjenta prosessen fra begynnelsen til flekken er helt forsvunnet.

Fjerne flekker etter te med eddik

Lag en løsning som består av 1 deler hvit eddik og 2 deler vann. Denne løsningen skal helles i en sprayflaske sprayes direkte på flekken. Når det er gjort, må du skrubbe området med en ren klut til flekken forsvinner.

Fjern flekker med salt

Legg først en klut over sølet for å absorbere mest mulig væske. Strø så en generøs mengde salt på flekken og tilfør en liten mengde kullsyreholdig vann. La det virke i 5 til 10 minutter før du skyller med kaldt vann. Gjenta hvis nødvendig.

Fjerne flekker med WD-40

WD-40 kan brukes til å fjerne flekker etter te fra teppet ditt. Det kan også brukes til å fjerne flekker fra klær, lær mm. Spray litt WD-40 på flekken. La det virke en stund og tørk av med en ren klut. WD-40 kan gi flekker på noen materialer, test først på et lite synlig område.

Det var fem til hvordan du kan fjerne flekker etter te. Her har du noen flere tips til å fjerne flekker.

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .