Hvem liker vel ikke kaffe, med unntak av teelskere kanskje! Uansett hvor mye du elsker kaffe, må du være enig med at det å søle kaffe er en av de verste ting som kan skje. Det på grunn av at kaffeflekker kan være vanskelig å fjerne.  For å gjøre livet til kaffeelskere enklere har vi her kommer med noen tips til hvordan fjerne kaffeflekker:

Hvordan fjerne kaffeflekker med Øl

Har du sølt noe av favorittkaffen din på teppet? Da kan du faktisk bruke øl til å fjerne kaffeflekken. Alt du trenger å gjøre er å helle litt øl rett på flekken, og la det virke. Gni forsiktig ølet inn i teppets materiale. Gjenta denne prosessen et par ganger, og kaffeflekken vil til slutt forsvinne. Det negative med dette er at du kaster bort litt kvalitetsøl.

Fjern kaffeflekker med Salt

Vi har vel alle opplevd å være på vei til et møte eller noe annet viktig, og du skal bare ta en kaffe først. Det er da det skjer, du søler kaffe på den hvite skjorten. Har du salt i nærheten kan du bruke dette til å strø over kaffeflekken. Sørg for å dekke kaffeflekken godt med salt. La det virke en litt og tørk av med papirhåndkle. Dette vil ikke fjerne kaffeflekken helt, men vil redusere synligheten.

Hvordan fjerne kaffeflekker med Hvit eddik

Hvit eddik fjerner effektivt kaffeflekker fra klærne dine. Er det en liten flekk, dynker du denne i hvit eddik før du legger plagget i vaskemaskinen. Er det derimot en større kaffeflekk kan det være lurt å la plagget ligge i eddikvann over natten, bland da 3 deler eddik og 1 del vann, før plagget vaskes i vaskemaskinen. PS. Eddik har en spesiell lukt som mange ikke liker.

Hvordan fjerne kaffeflekker med Baby servietter

Babyservietter har vist seg å være effektivt til å fjerne kaffeflekker, spesielt fra tepper. De absorberer både væske og flekken. Gni kaffeflekken med en babyserviett og kaffeflekken forsvinner.

Hvordan fjerne kaffeflekker med WD-40

WD-40 kan også brukes til å fjerne kaffeflekker, noe som ikke er overraskende når du ser alle bruksområdene den har.  Det som skiller WD-40 fra de andre alternativene, er at den ikke bare fjerner kaffeflekker fra skjorter, bukser og tepper, men også fra skinn, gulvfliser og skap.

Uansett hva slags materiale kaffeflekken er sølt på, spray WD-40 på flekken og la virke. Tørk så av med en ren klut eller vask det. WD-40 kan også brukes til andre typer flekker.

Gjør livet enklere ved alltid å ha en boks WD-40 til disposisjon.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon.