Det finnes et stort utvalg av spesialprodukter for rengjøring av speil, men trenger du egentlig de? Det finnes en rekke husholdningsprodukter du kan bruke i stedet. Her gir vi deg noen tips til hvordan rengjøre speil med det du har hjemme.

Hvordan rengjøre speil med natron

Rengjøring med natron et mye brukt. Ved rengjøring av speil kan du bruke en liten menge natron som du strør over en fuktet klut. Kluten vasker du så speilet med. Ta deretter en tørr klut og tørk over.

Ved eventuelle rester, kan dette enkelt fjernes med en fuktet klut. Tilslutt tørker du speil flaten med et papirhåndkle. Dette er en enkel og effektiv løsning for å rengjøre speil.

Rengjøring med eddik

Er det en ting som kan matche natron, når det gjelder generell rengjøring,  er det eddik. Hvordan rengjøre speil med eddik? Du trenger kun å blande hvit eddik og vann, i like deler. For å lette arbeidet heller du dette på en sprayflaske. Spray  på speilet og tørk av med papirhåndkle. Er du ikke fornøyd med resultatet gjentar du prosedyren. Dette fjerner all smuss fra speilets overflate.

Eddik er et av de beste produktene for å rengjøre speil, men den gir fra seg en spesiell lukt som ikke alle liker. Fortvil ikke, vi har flere løsninger å komme med for den som ikke liker eddiklukten.

Avispapir

Aviser er ikke kun til å leses. De kan brukes til en rekke oppgaver, blant annet å rengjøre speil. Så hvordan rengjøre speil med avispapir?
For denne oppgaven tar du ganske enkelt å krøller sammen en avisside til en ball og dynker den i vann. Ta den våte avisballen å gni i sirkler på speilet. Speilet blir skinnende rent.

Vær oppmerksom på at å bruke avispapir kan legge igjen blekkmerker på overflaten av speilet. Test først på et lite synlig område.

Hvordan rengjøre speil med WD-40

En annen effektiv metode på hvordan rengjøre speil er å bruke WD-40 Multispray. Spray WD-40 på en klut til den er godt fuktet, tørk så speilet rent. Det er alt du trenger å gjøre for å fjerne støv og flekker fra speilet.

En av de største fordelene med å bruke WD-40 til å rengjøre speil, er at det også hindrer dugg. Perfekt å bruke på speilet på badet. WD-40 danner en tynn film på speiloverflaten. Denne beskyttende filmen forhindrer dugg til produktet vaskes bort.

Å rengjør speil er kun en av bruksområdene til WD-40 Multispray. En spesialrengjøring for speil kan kun brukes til å rengjøre speil. WD-40 har over 2000 bruksområder.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .