Hvordan holde kjøkkenet rent? Kjøkkenet er hos mange husets hjerte. Et skittent kjøkken kan bety uhygienisk mat og kan føre til helseproblemer.

Kjøkkenet bør være rent og rydding, og fritt for bakterier. For å få til dette må du ta de nødvendige tiltakene for å sørge for rene overflater.

Hvordan holde kjøkkenet rent

Rengjøring v gulv, vask, komfyr og skap er noen av oppgavene du kanskje vil se på først. For å ha et rent miljø på kjøkkenet bør disse rengjøringsoppgavene utføres regelmessig.

Foruten overnevnte rengjøringsområder er det flere oppgaver som mange huseiere ignorerer. Disse inkluderer å smøre kjøkkenskuffer og andre mekaniske komponenter. Og hva menes med det? Mekaniske komponenter på kjøkkenet?

Dette er noen av spørsmålene som kan dukke opp hos huseiere. I denne bloggen får du en veiledning på hvordan du går frem for å smøre kjøkkenskuffer og dørhengsler.

Smøre dørhengsler på kjøkkenet

Har du vært i den situasjonen hvor du lister deg inn på kjøkkenet sent på kvelden for å finne noe godt, og når du åpner skapdøren, så hilser den deg med en høy knirkelyd? Her kommer grunnen til å smøre mekaniske komponenter, lyden kommer fra dårlig smurte dørhengsler.

For å fjerne lyden sprayer du bare litt WD-40 Multispray på hengslene. Det fjerner både skitt og fuktighet, i tillegg til at det smører hengslende så knirkelyden blir borte. Da er det ingen som hører at du snoker i skapene lenger.

Smøre kjøkkenskuffer

 

Kjøkkenskuffer er også noen du kanskje trenger å bruke WD-40 på. Ta skuffen helt ut og bruk en ren klut til å tørke ren skinnene for smuss. Ta deretter en boks med Wd-40 Multispray og spray langs skinnen for å fjerne gjenværende smuss og fett. WD-40 vil også smøre skinnene så skuffen glir lettere.

Med rengjøringsmidler og en boks WD-40 har du et rent kjøkken med dører og skuffer som åpner og lukker seg lett uten en lyd.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .