Tenker du på å kjøpe en hybridsykkel, men synes det blir litt dyrt?

Hvis du har en terrengsykkel stående i garasjen, er det ikke nødvendig å gå til innkjøp av en hybridsykkel. Du kan enkelt konvertere den sykkelen til en hybridsykkel. Du trenger bare å gjøre noen enkle modifikasjoner og i tillegg sparer det deg for mye penger.

Dette er hva du må gjøre:

Bytt dekkene

Det første du må gjøre er å kvitte deg med de store offroad-dekkene. Disse er perfekt i gjørmete terreng, men vil senke farten på landevei. Bytt til noen litt samlere og med tettere mønster som passer deg og dine syklevaner. Ved å bytte dekk vil vekten bli lavere og hastigheten vil øke.

Du bør også bytte ut slangen i dekket til en som er mer motstandsdyktig mot punktering. Pump de hardt opp og sykkelen vil rulle lett.

Skjermer

Siden terrengsykler er laget for å brukes i gjørme og smuss, kommer de ofte uten skjermer. Dette for at gjørmen har en tendens til å legge seg mellom dekk og skjerm og bremser opp. Ved å sette på både for- og bakskjerm beskytter dette deg og sykkelen mot vann og søl fra veien. Dette er veldig viktig, spesielt hvis du skal bruke sykkelen til å pendle til og fra jobb.

 

Refleks

Hvis du skal bruke hybridsykkelen om kvelden, bør du vurdere å feste på reflekterende klistremerker og bånd.  Dette er ne fin måte å forbedre synligheten din for en minimal kostnad. Reflekterende klistremerker får du kjøpt i sportsbutikker. Fest de så de synes godt ved møtende biler.

Med disse enkle og effektive tipsene kan du enkelt konvertere terrengsykkelen til en hybridsykkel. Pass på at du kjøper gode dekk, det er de som er hovedforskjellen mellom terreng og hybrid. Gå ut og nyt sykkelturen.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er tykket på emballasjen.