Penetrerende produkter, også referert til som penetrerende olje, penetrerende væske, penetrerende rustløser, er petroleumsbaserte smøremidler med lav viskositet. Den vanligste faktoren for å bestemme hvem som er det beste produktet er å se etter de laveste nivåene av viskositet. På grunn av denne funksjonen vil disse produktene være enkle å bruke til en rekke deler.

Penetrerende produkter har fått sitt navn etter deres evne til å trenge inn i de smaleste områdene som finnes mellom to deler. Med hjelp av disse produktene har mennesker verden over klart å fjerne urenheter eller materialer som har festet seg på vanskelig tilgjengelige områder. Disse urenhetene fjernes ved hjelp av et tynt lag olje på overflateporene.

 

Vi har plukket ut de to beste produktene som The Drive har valgt ut i sin kåring.

Nr 2: Krano Kroil Penetrating Oil

Dette produktet har av ekspertene hos The Drive blitt kåret til nest beste av penetrerende produkter for å løsne rusten bolter. Det trenger gjennom å løsne frosne eller fastlåste metalldeler på kort tid.

Kroil’s Penetrating Oil kan trenge inn i en så smal sprekk som en milliondels tomme. Ved å gjøre det kan det løse opp og forhindre at rust skjer igjen, uten å angripe selve metallet. Oljen i dette produktet er veldig effektivt når det gjelder å fortrenge vann, fjerne fett, løse opp tyggegummi og selvfølgelig å gi smøring.

Nr 1 Penetrerende produkter: WD-40 Multispray Smart Straw

Dette universale og flerbruksproduktet har vist seg å trenge gjennom fastlåste deler og beskytter også alle metalloverflater mot rust og korrosjon. Det fortrenger fuktighet uansett hvor du sprayer det på og etterlater et tynt lage med olje som gir smøring.

WD-40 Multispray er egentlig en vannbasert aerosol som fungerer med et veldig unikt biooppløsningsmiddel som har vist seg å være den mest enkle og kraftigste avfettingen på markedet. Dette fordi det kan bryte gjennom fett og tøff smuss. Dette gjør den til det beste produktet for smøring av maskiner, rense fete bildeler og til rengjøring og smøring av verktøy.

Den ekstra fordelen med korrosjonshemmere som finnes i formelen på dette produktet, beskytter omtrent enhver overflate mot overflaterust. Bokstavene WD i WD-40 står for Water Displacement – vannforskyvning – noe som betyr at dette er en helt spesiell blanding av smøremidler og nummer 1 i kåringen av penetrerende produkter 2019.

Hvilke funksjoner er WD-40 kjent for?

1.       Beskytte

De korrosjonsbestandige ingrediensene i dette produktet beskytter mot fuktighet og korrosive elementer.

2.       Løsner fastlåste mekanismer

Ved hjelp av WD-40 kan du løsne frosne og fastlåste metalldeler. Du kan til og med fjerne rust fra overflater.

3.       Smøre

Smøreegenskapene til dette produktet kan spres bredt over alle overflater, samtidig som det hjelper alle bevegelige deler til å gå smidigere og uanstrengt.

4.       Drive ut fuktighet

WD-40 er perfekt for å drive ut fuktighet fra elektriske systemer for å eliminere kortslutninger.

WD-40 er virkelig et flerbruksprodukt og vi er stolte av førsteplassen i sammenligningen av penetrerende produkter som er utført av The Drive.

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon.