Våre tips til prosjekt hjem kan hjelpe deg med å raskt gjør soverommet ditt bedre uten at du trenger å legge ned mye arbeid. Vi vil du skal spare penger og være glad, så ta en titt på disse ideene som kan gi det et fantastisk soverom.

 

1.      Dramatiske gardiner

Ingen rom er komplett uten at vindene er kledd opp. Gardiner kan forandre hele utseendet og følelsen av rommet. Enten du vil gå for lyse eller mørke farger, så gir de hvert sitt uttrykk. Velg det som passer for deg, men vil du ha ett lettere uttrykk, gå for lyse farger.

2.      En haug med puter

Alle liker puter. De tilfører en følelse av komfort og hygge til rommet. Stable puter i sengen for å skape en varm følelse i rommet. Ikke vær redd for å blande farger og mønstre. Du kan også kombinere blomster og geometri, skrift, lyse farger og pastellfarger for å skape det perfekte utseende.

3.      Trykk på gjenstander

Dekorativt trykk er ikke bare reservert for sengetøy og puter. Du kan også bruke det på gjenstander, som f.eks. en moderne lampe. Velg et mønster eller design som går med resten av rommet, – eller ikke, det er du som bestemmer. La kreativiteten strømme.

4.      Gjør det behagelig

Soverommet bør, fremfor alt annet, være behagelig. Nå du legger til flere forskjellige dekorelementer på rommet, vil du gjøre det komfortabelt for deg selv. Et sengeteppe er fint å legge over sengen. Lek med farger og mønstre på sengetøyet og velg den en stor myk dyne.

5.      Innfør noen fargerike elementer

Hvis du ikke liker mye farger, kan du fortsatt ha noen få fargerike elementer i rommet. Bruk kunst og tilbehør for å legge til noe farge og morsomme elementer. Dette kan gjøres enkelt med fancy puter, et fargerikt maleri, eller en sengegavl som skiller seg ut. Bare sørg for å holde det balansert.

6.      Vær oppmerksom på gulvet

Ikke glem gulvet under prosjekt hjem: soverom! Hvis selve rommet er i nøytrale farger, kan du kaste et fargerikt teppe på gulvet. Det er kun du (og kanskje den du deler seng med), som bestemmer hvordan det skal se ut på ditt/deres soverom. La kreativiteten strømme og kos deg med å dekorere.

 

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .