Våre hjem er et av de viktigste stedene i verden i vår live. Hjemmet er der vi kan slappe av og strekke ut bena etter et slitsom dag på jobb. Men for at vi skal kunne slappe helt av, ønsker vi også et ryddig og rent hjem.

Et ryddig og rent hjem er nøkkelen til et rolig og avslappet sinn.

Svamp og såpevann for et rent hjem

Det er dette det fleste av oss gjør. Lunkent vann med litt såpe i og en svamp eller klut til å vaske overflatene med. Men har du veldig skitne flater i huset, skal det litt jobb til for å fjerne dette.

Bruk av såpevann vil heller ikke fjerne alle typer flekker. Vi anbefaler å bruke litt andre metoder hvis du skal fjerne mer enn bare støv. Vi vil jo ha skinnende rene overflater?

WD-40 for et rent hjem

Når såpevann ikke strekker til, anbefaler vi å bruke WD-40 Multispray for å rengjøre noen av hjemmets overflater.

Har du flekker som er vanskelig å fjerne, kan du spraye de med WD-40 og la det virke noen minutter. WD-40 løsner hardt sittende smuss og fett, og gjør det enkelt å fjerne flekkene. PS: Ikke bruk WD-40 på porøse materialer og sjekk alltid med produsenten før bruk. WD-40 vil legge igjen en film som kan være glatt!

WD-40 er ment å være ditt valg som avfetter, uavhengig av hva slags flekker du må håndtere.

Med en WD-40 Multispray blant vaskemidlene vil flekkfjerning være betydelig enklere, og reduserer tiden du bruker på å få et rent hjem.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .