Vinduene er husets øyne og vi vil selvfølgelig at de skal være vakre. Det er imidlertid alltid en stor sjanse for at vindusrammen vil ruste etter en stund. Spesielt hvis vinduene er utsatt for mye regn og vind. Rust gjør at dine doble eller enkle vinduer ser ustelt ut hvis de blir stående ubehandlet. Heldigvis finnes det løsninger. Men en rust fjerner for vinduskarmer kan enhver løse problemet.

Ønsker du å fjerne rusten på egenhånd, kan du følge disse strategiene:

1.     Bland vann og eddik for å lage en naturlig rust fjerner

Finn frem en bøtte hvor du blander like deler vann og eddik. Hvorfor eddik? Eddik består av syre som reagerer med rust. Denne reaksjonen gjør at rust løsner fra vinduskarmen.

Bruk en myk børste som du dupper i blandingen og skrubber over rusten.

2.     Påfør en rust fjerner på de mest gjenstridige flekker

Lar du rusten være for lenge ubehandlet vil den gå dypere inn i metallet. Denne form for rust er vanskeligere å fjerne. Har du ventet for lenge bør du kjøpe en kommersiell rust fjerner som WD-40 Multispray. WD-40 beskytter rammene dine fra rust og gjenoppretter overflaten.

3.     Påfør maling eller lakk på vinduskarmen.

Når rusten er fjernet fra overflaten, må du forhindre fremtidige rustangrep. Vi anbefaler å bruke en poyuretan maling eller lakk for å hindre rust. Begge kan kjøpes hos et malingsfirma eller i jernvarehandel som har en malingsavdeling. Påfør vinduskarmen og utseende på huset blir vakkert igjen.

Å fjerne rust fra vinduskarmer er en enkel jobb. Og med litt WD-40 som både rust fjerner og beskytter vil vinduskarmene skinne igjen.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er trykket på emballasjen.