Bedrifter verden over bruker millioner av kroner på å finne et smøremiddel for sykkelkjeder som kan hjelpe syklister å beskytte syklene sine mot grus og støv. Hovedmålet er å skape et produkt som gir langvarig beskyttelse, raske girskifter og effektivt drivverk.

Det er en grunn til du finner forskjellige smøremidler for sykkelkjeder på markedet. Under konkurranser og fritidsturer kan du aldri være sikker på hva slags underlag du vil møte. Det kan være støv, småstein, grus eller gjørme som klistrer seg til sykkelen. Smøremiddelet kan også forsvinne under våte forhold hvis det er av dårlig kvalitet.

WD-40 er flott å bruke som smøremiddel for sykkelkjeder, da den kan brukes under alle værforhold. For et bedre resultat kan vi anbefale spesialmiddelet WD-40 Bike All Condition Lube.

Hvorfor er det viktig med smøremiddel for sykkelkjeder?

Et smøremiddel for sykkelkjeder er viktig for indre deler som kjedeplater, ruller, pinner, tannhjul og gir. Smøremiddelet må kunne penetrere inn i alle kroker og kriker, den bør også være tykk nok for å vare lenge, men fortsatt så tynn at delene absorberer den lett. Tykke smøremidler egner seg dårlig til sykkel.

WD-40 Bike All Conditions Lube

Dette er et spesial smøremiddel for sykkelkjeder som virker under både våte og tørre forhold. Det reduserer slitasje og bidrar til jevne gir-overganger. Det trenger dypt inn i mekanismer og gir et langvarig belegg for å beskytte alle bevegelige deler mot korrosjon. Anbefales for kjeder, gir, kabler, girskifter og vridningspunkter.

Tips for å rengjøre sykkelen.

  • For best resultat, velg et pålitelig smøremiddel av høy kvalitet.
  • Bruk et egnet vaskemiddel for å vaske sykkelen.
  • Start alltid rengjøringen fra toppen.
  • Bruk en børste til å skape av smuss og en tørr lofri klut til å tørke over komponentene.

 

WD-40 Bike All Condition Lube kommer som en sprayboks og er lett å påføre som smøremiddel. Ved regelmessig påføring reduserer du korrosjon og slitasje. Avhengig av hvor ofte du bruker sykkelen, kan det det være nødvendig å smøre hver eller annen hver uke.