Sett pris på garasjen din. Den kan brukes til mer en kun å parkere bilen. Du kan ha grillfest eller du har kanskje behov for å bli kvitt gamle ting, da er garasjesalg et ypperlig valg. For at du i det hele tatt skal få brukt garasjen er det viktig med vedlikehold av garasjeporten og garasjeportsmøring. Men hva kan du bruke som smøremiddel til garasjeporter?

En dårlig smurt garasjeport lager mye lyder, og dette kan irriterer både deg og naboene. Nye garasjeporter kan også bråke hvis de ikke har fått smøring. Ikke vekk hele nabolaget hvis du kommer sent hjem en kveld, påfør heller litt garasjeportsmøring.

Smøremiddel til garasjeporter

For å gjøre godt vedlikehold av garasjeporten må du finne et godt smøremiddel for garasjeporter. Invester i et pålitelig produkt, og vi anbefaler da WD-40. En garasjeport består av mange små deler, som ruller, fjærer og hengsler og alle disse er av metall. Når metall konstant er utsatt for luft og fuktighet vil de til slutt begynne å ruste. Dette igjen vil føre til at porten begynner å bråke når du åpner og lukker den.

WD-40 har flere produkter i sitt sortiment. Her har vi plukket ut noen som vi anbefaler som smøremiddel til garasjeporter:

Silikonspray er et egnet alternativ

Du kan bruke WD-40 Silicone Lubricant til å smøre de delene som forårsaker lyden.

Hvit litiumfett er også et godt alternativ

Du kan også bruke WD-40 White Lithium Grease som garasjeportsmøring på forskjellige delene av garasjeporten så den ruller jevnere. WD-40 White Lithium Grease er en tykker løsning som gir langsiktig smøring som ikke drypper eller renner. Den reduserer også friksjon.

Skrap av rusten

Når du går over garasjeporten, se også etter rust som du må skrape av. Ved å fjerne rust og fettoppbygging vil smørejobben bli enklere og bedre.

En løsning dekker alle behov – WD-40

Det ultimate smøremiddel til garasjeporter er WD-40. Dette multifunksjon produktet gjør en rekke jobber. Den fjerner rust og korrosjon og den smører. Ved å bruke WD-40 to ganger i måneden på garasjeporten for å smøre, vil få stor innvirkning på portens tilstand. Garasjeporten din vil fungere som den skal og du unngår å vekke eller irritere naboene hver gang du åpner og

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon.

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er trykket på emballasjen.