Noe av det første du gjør om morgenen er å gå på badet. Er det ikke da kjedelig å se inn i et skittent speil? Kanskje har du også garderobespeil i gangen. Disse blir det fort fingermerker, sølesprut og kanskje også snutemerker på. Da er det på tide å ta en runde med speilrengjøring. Her får du noen tips og triks til hvordan du rengjør speil:

         1.        Grunnleggende speilrengjøring

Grunnleggende rengjøring av speil bør gjøres hver dag. Da unngår du hardtsittende flekker og smuss. Alt du trenger å gjøre er å spraye litt vann på overflaten for å løsne urenheter.

Deretter tørker du speilet med et papirhåndkle i sirkulære bevegelser til det virker helt rent. Så går du over med et nytt papirhåndkle som du først drar over vertikalt med et jevnt trykk, og deretter horisontalt. Dette fjerner alle striper.

         2.        Bruk bomullspinner i hjørnene

Når speilet er rent, må du også rengjøre rammen rundt. Bruk bomullspinner for å komme til skikkelig i hjørnene. Du er nå på vei til å få et helt rent speil.

         3.        Polér speilet med microfiberduk

Dette er siste steg i prosessen. Bruk en microfiberklut for å polére speilet. Hvorfor skal du gjøre dette? Papirhåndklær kan legge igjen litt støv på speilet. For å få det skinnende rent må du gå over med en microfiberduk.

         4.        Rødsprit

Du kan også bruke rødsprit til speilrengjøring. Bland vann og rødsprit (1:1) på en sprayflaske. Rist flasken godt før du sprayer på speilet. Tørk av med en microfiberduk og du vil se alle flekkene forsvinner.

Du kan også bruke eddik, WD-40 og til og med appelsinolje for å rengjør speil. Det er lett å lage sin egen fantastiske blanding for speilrengjøring. Og med rene speil er det mye hyggeligere å gå på badet, eller komme inn i gangen hjemme.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er trykket på emballasjen.