Har du en knirkende terrassedør? Stopp knirk fra terrassedøren ved å finne roten til problemet. Er det i bunnen problemet ligger fordi hjulene ikke er justert riktig? Eller er det opphopning av smuss og fuktighet som er problemet? Uansett hvor problemet sitter skal det være en enkel oppgave å fjerne den irriterende knirkelyden: Fjern knirkelyder med disse tipsene:

 

Stopp knirk fra terrassedøren i tre steg

Gjør justeringer på terrassedøren

Først må du finne ut hvor lyden kommer ifra. Er det fra bunnen eller toppen? Hvis lyden kommer fra toppen, kan det være at terrassedøren er satt for høyt så toppen av terrassedøren skrubber mot øvre ramme eller skinne.

På samme måte, hvis lyden kommer fra bunnen, kan døren ha blitt satt for lavt. Når du har funnet ut hvor lyden kommer ifra, kan du justere døren så den står riktig.

Du vil finne to små hull i toppen eller bunnen av terrassedøren. Det er her du justerer om døren skal heves eller senkes. Foreta små justeringer og test døren innimellom til du finner riktig nivå. Du har nå gjennomført første steg i : stopp knirk fra terrassedøren.

Rengjør

Neste steg for å fjerne knirk er å rengjøre. Rengjør skinnene ved å støvsuge de først, deretter tar du en våt fille eller et papirhåndkle som du vasker bort både synlige og usynlige former for smuss. Gjør du dette hver uke vil du forebygge fremtidig problemer og knirk.

Smør med WD-40

Siste steg for å er å smøre. Når skinnende er rengjort trenger de å smøres for at døren skal gli lett. WD-40 smører terrassedøren, men vil også bidra til å forhindre fremtidig oppbygging av smuss og rust. WD-40 er også vannfordrivende og holder fuktighet unna.

Ved å følge disse tre stegene vil du nå ha en terrassedør som ikke knirker. Stopp knirk fra terrassedøren med litt justering, rengjøring og WD-40.

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon.

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er trykket på emballasjen.