Sommerferien er på hell og det er snart skolestart. Gleder du deg? Skolestart kan være morsomt, hvis du vet hvordan du skal gjøre den morsom. Selv om ferien er over, kan du fortsette med prosjekter hjemme. Det finnes også mange tips til skolestart. Det er alltid hyggelig å kunne skape noe selv, og du vil bli overrasket over alle tingen du kan gjøre med kun noen få forsyninger. Her for du noen tips til skolestart som kan gjøre livet enklere og morsommere.

 

Fjern highlighter merker på en enkel måte.

Tips til skolestart: Du går kanskje på videregående og har kjøpt deg brukte lærebøker. Når du åpner disse ser du at det er brukt highlighter penn på teksten flere steder. Du kan synes kanskje dette er irriterende og ønsker at de ikke var der. Du kan gå og kjøpe deg nye bøker, men som student vil du spare penger der du kan. Det du kan gjøre er å bruke en bomullspinne og litt sitronsaft. Ikke bruk for mye sitronsaft, da vil du fjerne teksten også. Dypp bomullspinnen i sitronsaft og stryk over highlight merkene, dette fjerner merkene og boken blir som ny igjen.

Tips til skolestart: Fjern blyantmerker uten viskelær

Dette høres kanskje rart ut, men du kan fjerne blyantmerker fra notatbøker og lærebøker ved å bruke lunsjen din. Dette er et nyttig tips vil du mangler viskelær. Det du trenger er litt brød for å få jobben gjort. Riv at et lite brødstykke fra lunsjen din og bruk dette til å fjerne blyantmerkene.

Faktisk ble brød bruk til å fjerne grafitt lenge før viskelær av gummi ble oppfunnet.

Fest papir sammen uten å bruke stiftemaskin

Tips til skolestart: Du befinner deg i en situasjon hvor du skal levere inn en bunke med papirer, men stiftemaskin har du glemt å kjøpe inn. Ingen grunn til bekymring, finn frem en saks eller kniv. Skjær en liten spalte gjennom hjørnet på papirbunken din (ikke forhast deg – du vil ikke kutte opp deg selv). Brett så denne spalten og papirene sitter sammen. Sørg bare for at kuttet går igjennom alle papirene.

For flere tips til skolestart kan du sjekke ut denne linken her.

 

 Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .