Du kommer nok til å bruke mer på mc utstyr enn på din første sykkel. Og det er verdt investeringen da det gjelder din sikkerhet og beskyttelse.

Men hva er det du egentlig trenger? Her er en liste over hva du bør bruke penger på når det gjelder mc utstyr:

1.     Hjelm

Det viktigste utstyret er hjelmen. Den kan redde liv. Du bør ha en hjelp som har internasjonale sikkerhetsstandarder. Du bør også vite at fem år etter at hjelmen er produsert, kan lim som holder den sammen begynne å tære. Dette gjelder også selv om du ikke har krasjet eller brukt hjelmen mye.  Kjøp aldri en brukt hjelm, du vet ikke hvordan den har blitt behandlet.

En annen ting å tenke på er vindstøy. Om du kjører med åpen eller lukket hjelp, kan vindstøyen komme opp i 115 desibel. Sørg for å beskytte ørene dine også, og kjøp en hjelm som isolerer mot støy.  Det er også viktig at hjelmen sitter godt og har bra ventilasjon.

2.     Hansker

En vanlig reaksjon når man faller er å ta seg for meg hendene, og dette skjer også hvis du skulle være uheldig med motorsykkelen. Og i møte med asfalten er det viktig med riktig beskyttelse.

Kjøp noen gode hansker i geiteskinn. Det er også anbefalt at det er noe plast eller titan som beskytter håndledd og fingre. Det er også viktig at de er vann- og vindtette.

3.     Skulder og albue beskyttelse

Det er mange mc jakker som allerede har dette innebygd. Men hvis din ikke har det bør du kanskje tenke på å skaffe deg det for din egen sikkerhet.

4.     Knebeskyttelse

De fleste mc bukser har disse beskyttelsene. Knærne er utsatt ved et eventuell krasj, og ved å beskytte disse kan det spare deg for mye skader.

5.    Ryggskinne

Det hjelper lite å beskytte håndledd og knær, hvis ryggen går i stykker. Vi anbefaler å inkludere en ryggskinne i mc utstyr. Dette beskytter ryggen mot slag hvis du skulle være så uheldig å kjøre av.

Med dette utvalget av mc utstyr er du godt beskyttet på din kjøretur.

God tur!

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er trykket på emballasjen.