Har du en tilhenger? Kanskje til båten? Da har du sikkert også en tilhengerlås på den. Denne bør være i god stand og lett å låse igjen og opp når du skal bruke den. Her har vi noen tips til vedlikehold av tilhengerlås:

Her er noen tips til produkter til kan bruke til å rengjøre og vedlikehold av tilhengerlåsen:

1.       Skrubb tilhengerlåsen

Før du går i gang med noen av produktene nedenfor, bør du skrubbe overflatene. Dette kan du gjøre på hele hengeren. Med sandpapir eller en stålbørste skrubber du overflaten fri for rust og smuss. Spray på WD-40 Multispray før du starter med å skrubbe, det hjelper til med å fjerne rust og beskytter mot fremtidig korrosjon.

2.       Vedlikehold av tilhengerlås med hvit eddik

Hvit eddik har alltid vært en god ingrediens for rengjøring. Hvit eddik fjerner også rust. Bland en kopp vann med en kopp hvit eddik, dette vil fjerne muggvekst og smuss fra innsiden av skaphengeren. Det fjerner også rust fra tilhengerlåsen.

3.       Natron

Natron fjerner også rust fra overflater. Bland sammen Natron med vann til en tykk pasta, som du smører på overflatene som har rust og la det virke noen minutter. Skrubb låsen ren og skyll av. Dette er et enkelt tips til vedlikehold av tilhengerlås.

4.       Vedlikehold av tilhengerlås med WD-40

WD-40 både rengjør og smører tilhengerlåsen og resten av tilhengeren. Vi anbefaler selvfølgelig å bruke WD-40 da du får 3 produkter i ett – rengjøring, smøring og rustbeskyttelse. Det virker også på forskjellige overflater som rustfritt stål, glass og fliser.

5.       Coca Cola

Du har sikkert sett youtubefilmer hvor de heller Cola i et skittent toalett og det blir skinnende rent. Cola kan brukes til å fjerne rust fra både tilhengerlås, samt bolter og muttere. Bakdelen er alt sukkeret som er i Cola, det gjør alt veldig klissete.

Det var våre tips til vedlikehold av tilhengerlås.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .