WD-40 har alltid vært en populær medspiller i DIY (gjør-det-selv) verden. De som elsker gjør-det-selv prosjekter har alltid en boks stående tilgjengelig både i bilen og i hjemmet. Dette på grunn av bruksområdene til denne magiske formelen.

 

Å finne et lignende produkt med alle disse bruksområdene er nesten umulig. Og DIY entusiaster vet at det finnes hundrevis av bruksområder for WD-40.

Her er noen av bruksområdene:

Polere krom

Har du oppdaget at kromgrillen på bilen din begynner å falme? Siden krom er klart som speil, vil bare litt smuss gjøre grillen mister glans.

WD-40 fjerner smuss som selv ikke kraftvask klarer å fjerne.

Rustfjerner

WD-40 fungerer utmerket som rustfjerner. Spray WD-40 på området som er rustent og skrubb med en børste. Dette vil gjenopprette glansen i metallet.

Løsner fastlåste mekanismer

Noen ganger vil utendørs hengelåser være vanskelige å åpne hvis de ikke har blitt brukt på en stund. Du trenger ikke en tekniker for å løse problemet når du kan gjøre det selv. Spray WD-40 i nøkkelhullet, og også på andre bevegelige deler av låsen. Vent litt og sett deretter nøkkelen i låsen og du kan nå lett låse den opp.

Fjerne knirkelyder

Knirkende dører er utrolig irriterende. Med WD-40 fikser du dette lett. Spray WD-40 på dørhengslene, flytt dører litt frem og tilbake og knirkelyden er borte.

Rustbeskyttelse

Hvis du ikke vil bruke for mye tid og penger på rustbeskyttelse kan du bruk WD-40. WD-40 danner et lag på metalloverflaten og beskytter den mot fuktighet i luften. Fuktighet er den største årsaken til rust og korrosjon.

Fjerne kaffeflekker

Vi elsker kaffe, men hater flekkene den kan etterlate på kjøkkenbordet. For å fjerne kaffeflekker sprayer du WD-40 på flekken og skubber med en ren klut til flekken er borte.

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er tykket på emballasjen.