Hvis du tror WD-40 kun består av én boks med universalspray, så tar du feil. WD-40 tilbyr en rekke produkter som er spesialisert til ulike jobber. Å ha en boks med WD-40 i garasjen, er ikke lenger tilstrekkelig, for WD-40 har flere alternativer og produktlinjer. Her er noen av produktene du kan vurdere å ha i garasjen:

WD-40 Multispray

Den originale WD-40 Multisprayen er å få tak i som både aerosol og bulk (flytende). Den kommer også i flere størrelser fra 100 ml til 200 liters fat, og både med og uten Smart Straw funksjon. WD-40 Multispray er kjent for sine fem funksjoner og det dekker over 1000 bruksområder. De fem funksjonene er:

Driver ut fuktighet

WD-40 er vannavstøtende. Dette betyr at WD-40 er i stand til å drive fuktighet ut av elektriske kretser, noe som forhindrer kortslutning.

Renser og beskytter

Siden WD-40 er våtere enn vann, er den meget effektiv til å beskytte metall mot rust. WD-40 sprer seg fullstendig ut over alle metalloverflater selv ved tilstedeværelse av vann eller fuktighet. WD-40 fjerner ikke bare smuss, den fjerner også rester etter etiketter, klistremerker og tape.

Løsne fastlåste mekanismer

Uavhengig om mekanismen er fastlåst på grunn av rust eller fordi den er tilgriset av fett eller smuss. WD-40 kan effektivt løsne alle delene som sitter fast.

Løsner fastrustede deler

Wd-40 løsner fastrustede deler som skruer og bolter.

Smører

WD-40 er effektivt som smøremiddel, da den fester seg godt til bevegelige deler.

Med tanke på alle oppgavene WD-40 Multispray kan utføre, er det viktig å ha boks av denne i garasjen.

WD-40 Spesialist Produkter

I tillegg til den Originale WD-40 Multisprayen er det også en spesialistserie. WD-40 Specialist er høykvalitetsprodukter spesielt utviklet for spesifikke oppgaver.

Avfetting – Fast Acting Degreaser

Fjerner raskt fett, olje og inngrodd smuss. Begynner å virke umiddelbart etter påføring og er lett å tørke av. Fordamper ikke.

Silikonspray – High Performance Silicone Lubricant

Transparent smøremiddel. Har en utmerket prestasjonsevne, setter ikke flekker, gir suveren smøring, tiltrekker seg ikke smuss og beskytter mot fuktighet. Kan brukes på høytrykksutstyr og metall, plast, tre og gummi.

Kontaktrengjøring – Fast Drying Contact Cleaner

Et middel som renser olje, skitt, flussrester og kondens fra sensitiv elektronikk og elektrisk utstyr. Kan brukes på kontakter, plast og gummi.

Penetrerende rustløserolje – Fast Release Penetrant

Virker raskt for å løsne korroderte festemidler og fastsatte deler. Trenger raskt inn i trange sprekker, tråder og sømmer.

Bor – og skjæreolje – Multi Purpose Cutting Oil

Skjæreolje for metall som kan brukes ved meget høy belastning og trykk. Kjøler ned verktøy og materialer som forbedrer presisjon og forlenger levetiden på verktøyet.

PTFE Smøremiddel – High Performance PTFE Lubricant

PTFE-basert smøremiddel som gir utmerket smøring og beskyttelse ved å redusere friksjon og slitasje. Forlenger levetiden på verktøy og utstyr.

Smørefett – Long Lasting spray Grease

Langtidsvirkende smørefett med god vedheft. Tåler høye temperaturer og høyt trykk. Ideell for bruk på deler og komponenter som utsettes for høyt trykk, vibrasjon og dreiemoment.

Hvitt smørefett – High Performace White Lithium Grease

Hvitpigmentert litium-basert vedlikeholdsfett med meget god vedheft og holdbarhet. Brukes til vedlikehold og servicearbeid der en synlig hvit smøring forenkler fremtidige inspeksjoner.

PTFE Smøremiddel Tørr – Anti Friciton Dry PTFE Lubricant

PTFE-basert smøremiddel som er helt uten olje og fett. For effektiv tørr smøring av bevegelige deler.

For mer info om spesialistproduktene se https://wd40.no/wd-40-specialist/

WD-40 Sykkelprodukter

De andre WD-40 produktene kan brukes til å løse mange problemer med sykkelen din. WD-40 har i tillegg tatt frem et eget sykkelprodukt.

All Conditions Chain Lube

WD-40 All Condition Chain Lube er en PTFE av høyt kvalitet som sikrer maksimal smøring og redusert slitasje. Fungerer under både tørre og våte forhold. Gir smidigere gir overganger og forbedret kjedeeffektivitet. Anbefales for kjeder, gir, kabler, girskifter og vridninger.