Denne artikkelen er for alle kaffe fans der ute. Det verste er sannsynligvis å få en kaffeflekk på bordet eller en annen overflate. De er ikke alltid like lette å fjerne, men med riktig produkt er det enklere. WD-40 kan hjelpe deg å fjerne kaffeflekker. Test alltid først på en lite synlig område. Må ikke brukes på porøse gjenstander da WD-40 kan sette flekker.

Påfør WD-40

Først sprayer du litt WD-40 på flekken. Sørg for at område med kaffeflekken er gjennomdynket med WD-40.

Gi det tid

Uansett hvor fantastisk WD-40 er, krever det litt arbeidstid. Det anbefales at du venter et par minutter før du går videre til neste steg. Tålmodighet er nøkkelen for å fjerne kaffeflekker.

Gni det av

Når WD-40 har virket noen minutter kan du gni det av. Bruk en klut dyppet i vann som du gnir over flekken. Dette skal være nok til at flekken forsvinner.

Legg tøyet i vaskemaskinen

WD-40 kan være fantastisk for å fjerne flekker, med den er ikke egnet for huden vår. Når flekken er fjernet, vasker du tøyet i vaskemaskinen for å fjerne rester av WD-40.

La det tørke

Når plagget er ferdigvasket, kan du henge det ut i solen for å tørke. Da er det bare å nye en kopp kaffe. WD-40 er der for deg neste gang du må fjerne kaffeflekker.

 

Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon, enten det er tips og triks eller du ønsker produktinformasjon .

Bruksområdene som er beskrevet på denne siden er gitt til WD-40 Company fra brukeren selv. Disse har ikke blitt testet av WD-40 Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. Sunn fornuft bør utøves ved bruk av WD-40 Company sine produkter. Følg alltid instruksjoner og advarsler som er tykket på emballasjen.